nalan74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son durum açıklaması lütfen okuyunuz: Umuly hesap verilerinizde bozulma ya da eksi bakiyeye düşme var ise ;

Bu konu ile ilgili olarak firma yetkilisi ile telefon görüşmesi yaptım. Sistemde aşırı yüklenme nedeni ile verilerde gecikme yaşandığı bunun için yükseltme yaptıklarını belirtti. Bu sırada bazı hataların ortaya çıktığı ve bu nedenle reklam yayınlarında aksama olduğu gibi hesaplarda da bozulma oluştuğu söylendi.

Firma yetkilisi teknik ekibin bunu düzeltmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve 1-2 gün içerisinde düzeltmeyi umduklarını belirtirken gecikme durumunda manuel ödeme yapacaklarını açıkladı.

Lütfen bu süre içerisinde ödeme talebinde bulunmamanızı ve benzer konuda şikayetleriniz var ise destek talebi oluşturmamanızı rica ederim. Dilerseniz bu süre içerisinde reklam kodlarınızı geçici olarak kaldırabilirsiniz.
Hesaplar ile ilgili düzenlemeler tamamlandığında buradan size bilgi veririm.
Vallaha 1 haftadır umuly kullanıyorum hocam ilede özelden bazen konuşuyoruz ilk başlarda efsane dolar geliri vardı 2 günde 8 dolar gibi gelir elde ettim 15 dolar olunca çekme talebinde bulundum 2 3 4 gün oldu hesaba gelen bir miktar yok artı hesap bakiyem19.89 dolardan 18 dolara düştü hesabim eksi bakiye görünüyor bence sistem düzelene kadar reklam vermeyin arkadaşlar. Daha ödeme dahi alamadım