nettacompany adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öcelik ile şunu bildirmek isteriz. Hizmet bizden kaynaklı sorun yaşanmamıştır. Yaşanan sorun sizin sisteminizin virş yada x farklı hack gibi işlemlerdir. Biz dekurtarma girişiminde bulunduk ve bunlşarı sizin ile ticket üzerinden de bildirdik. Hiçbir müşterimiz mağdur etmemek için çalışıyourz.
Zaten siz şikayet konusu açmadan biz size cevap iletmiştik. Firmamızda kayıtlı numaranız Tr olmadıgı için size hızlı bir dönüşte yapamıyoruz. Size yazdıgımız da ne kadar zaman sonra dönüş yapıldıgı da belli durumdadır. Ticaret puanı ister düğşük verin ister yüksek bu sizin kararınızdır. Firmamız bu konuda size birşey söylemeye hakkı yada talebi olamaz. Analyışınız için teşekkür eder, Yaşamınız da mutluluklar dileriz.
Ben sizin ticketlerinizi 3 4 günlerle bekliyorum siz bana cevap vermediniz diyorsunuz. Attırmayın şimdi Screenshotları bana, sizin hızlı cevap vermeniz lazım benim değil firma sizsiniz.
Benimle ilgili sorun sadece sunucunun 2.ayında oldu ben 4. 5. aydan sonra sunucuyu sıfırladım ve kullanmadım. Hack falan yoks sunucu parasını ödemediğiniz için sunucuyu sildiler ve bununda kanıtları var bende siz kendi ağzınızla bana sunucuyu aylık olarak ödeme yaptığınızı söylemiştiniz. Onunda kaydı var neyse uzatmıcam. Sunucumu aktif edin sizin eksi tradenizi vereyim konu bitsin. Moderatör ve Adminleride yormayalım bu sorunla. Zaten Alıştım sizinle sorun yaşamaya.