vefali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp-config.php dosyanızda bulunan bilgiler ile oluşturduğunuz veri tabanı bilgilerini kontrol edin hocam. Büyük ihtimalle orada Bir sorun oluşmuş.
fbdogmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim anladığım kadarıyla açtığın veritabanı ile config uyumsuz gibi duruyor. Phpmyadmin de kullanıcıya tüm yetkileri vererek config ve wordpress kurulumda veritabanı adı kullanıcı adı ve şifresine dikkat ederseniz problem çözülür gibi duruyor. Olmadı YouTube da localhost kurulum videolarını izleyerek problemi çözebilirsiniz.
Superleggera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet, user_here password_here yazna here gerekli bilgileri doldurmanız gerekiyor
OKKODE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu bilgileri kendi serveriniza göre düzenleyin veya dosyayı yazılabilir hale getirirn kurarken düzenlesin.
Arkadaşlar sorun çözüldü. @abdullahkuyucak; arkadaşıma teşekkürler. Aramızda geçen konuşma şu şekildeydi. Herkese iyi günler.
  • Tamam o kısmı oluşturduysanız kurulumda kullanıcı adına root yazıp şifreyi boş bıraktınız mı?

• Abi inanılmaz, parola kısmı yazıyor ben orası doldurulacak sanıyorum Aa zaten kendisi parolaymış yani o karaktermiş. Sildim oldu teşekkürler.