Ben yapı marketimde akınsoft kullanıyorum hızlı satış ekranı da gayet kullanışlı toptancı ve diğer satıcı firmalardan ürün listelerini istedim ve sonrasında programa yükleyip fiyatları her fatura girişinde güncelleyip yada kontrol ederek zaman içerisinde hep kendime göre düzenledim (bazen teknik isim ile satıştaki isimler aynı olmuyor kolay bulabilmek adına değişiklikler yaptım) biliyorsunki barkodsuz üründe çok fazla program üzerinden o ürünlere barkod atayıp barkod yazıcısından fiş çıkartıp ya raf önüne koyuyorum yada yapışkanlı etiket yapabiliyorum ürüne yapıştırıyorum satış esnasındada aynı marketlerdeki gibi bilgi fişi çıkartıyorum barkodu tanımlı ürünleri bulup satış listesine getirmek içinde barkod okuyucu kullanıyorum çok üst düzey pahalı yardımcı araçlar kullanmıyorum ama işimi görüyor 3 senedir hiç bir sıkıntı görmedim. Böyle bir program çok işime yarıyor mutlaka kullanılmalı hem pazarlık kısmını çok düşürüyor hem tesisat malzemesi hesaplarken iskontolu satışlarda kolaylık oluyor. Dükkan stoğunu tam ve eksiksiz tutmayı başaramadım ama mutlaka kayıyor stok