Yalnız bu işte bir tezatlık var.Bugün Abdülhamit'i göklere çıkaran malum kişiler Atatürk'e kötü diyorlar ve Atatürk'e kötülemeye 18 yıl önce başladılar.Hala daha da devam ediyorlar.Atatürk'ü koruma kanununu kaldırılmasını istiyorlar.Neden çünkü rahat küfür edecekler gerçi bu kanun işlemiyor.Rahatça yine küfür edebiliyorlar.Bu küfür edenlerde Abdülhamit'i göklere çıkaran kişiler.Kitaplar kötü gösterdi diyorsunuz ama yanlış düşünüyorsunuz.Çünkü Abdülhamit bugün saraydan çıkmayan bir padişahtı.Öyle devlet yönettiği için her önüne gelen ülkede at koşturuyordu.Sarayaa da her şey güllük gülistanlık gibi anlatılyordu. Bugünkü medya nasıl kötü durumda olduklarını göstermeyip sürekli iyileri gösteriyorlar, onun gibi durum bu.Sen halkı anlamazsan dinlemezsen yiyorlar mı içiyorlar mı ne çektiğini bilmezsen her şey anlatıldığı gibi inanırsan sen istersen uzaya çık hiç bir zaman iyi olamazsın.Bugün Finlandiya Norveç İsveç İsviçre uzaya mı gittiler ama bir bakın refah seviyeleri çok yüksek.İş öyle oturdukları yerden Atatürk'e sallayıp Abdülhamit dizisi yapmakla olmuyor.Olmayacakta.Özellikle o dizi kesinlikle doğruları anlatmıyor.Yani konuşulacak çok şey var.Bugün herkes Osmanlı deyip duruyor.Ya niye kimse Osman Gazi'ye Selçuklu Devleti'ni korumayıp kendi kendine devlet kurdu diye sorgulamıyor.Bu işler biraz daha ince işler.Her tarih kitabına da inanılmaz herkesin anlattığına da.Ben oturuyorum Youtube'da Kurtuluş Savaşı gazilerini dinliyorum.Benim babamın dedesi onun kardeşleri hepsi gaziymiş.Oturup onları dinliyorum.Kimin ne yaptığını bu ayaklı tarih kitaplarından dinliyorum.Bu diziyle veya delinin yazdığı tarih kitaplarınla bu tarih öğrenilmez.