Hastanede başımdan geçen bir olay, bir kadının babası ağır bir trafik kazası geçirmiş kadın güç bela ayakta duruyor. Doktorda hasta kabuldeki deskte oturuyor ordakilerle gülerek sohbet ediyor, kadın babasının durumunu sordu, ilk seferde ya duymadı yada duymamazlıktan geldi doktor, bilmiyorum. Kadın ikinci kez sorunca umarsamaz bir şekilde -babanın hayati tehlikesi var yoğun bakımda, ancak parçalı kırık var ameliyat ve tedavi edemiyoruz. Aynen böyle dedi ve tavrı okadar umursamazdı ki öte yandan hala yanındakilerle sohbet ediyordu. Kadın zaten ayakta zor duruyor bayıldı kaldı kadıncağız. Kadının halini görüyorsun önce bir sandalyeye oturmasını söyle, ya o kadın başını yere çarpsa mal herif. Mesleği doktor olan bu insan müsveddesi okadar cahil gözüktü ki gözüme bide utanmadan hala ne dedim ki şimdi kaldırın şunu diye çemkiriyor güvenliklere. Şiddet doğru değil biliyorum ama böyle umursamaz kendini bi halt sanan cahil insanlarla karşılaşırsanız olaylara farklı bakmayı öğrenirsiniz, hastanelerde doktorlar ( hepsi değil ) insanlara tepeden bakıyor. Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın.