Açık konuşmak gerekirse hocam instagram sizin 500tlnizin peşine düşmez düşse zaten sizinkine hiç düşmez. Yurtdışı günde 1m order alan sitelere bile dokunamazken sizinle işi olmaz bu küçüksemek için söylemiyorum sadece instagram bu tarz şeyleri dert etmiyorum instagramın tek peşine düştüğü şey sponsor reklam giderlerini düşürmesine sebep olan şeylerde güncellemeler yapmak. Başka birilerinizden kastınız ne bilmiyorum ama tek tavsiyem olabildiğince kaliteli hizmet verin ve müşterinize iyi davranın müşteriniz size kin tuttumu fatura kesmediniz diye şikayet edebilirr. Ben genelde büyük order işler yaptıgım için benim yaşadım en büyük sorunlardan biri toplu sms. Siz site içinde topladıgınız bilgileri sms atma izni dahi olmuş olsanızda bir çok kişi toplu sms kurallarını bilmeden sms atıyor. Bende r10'da biri tarafından şikayet edilmiştim vaktinde. Olabildiğince toplu sms atmayın hatta tavsiyem hiç toplu sms atamayın wp kullanın. Onun dışında dediğim gibi devletimiz siberle yeni yeni tanışıyor. sosyal medya kategorisi zaten dijital hizmettir tek ceza yiyebileceğiniz şey fatura olur ki oda zaten şikayet edilmedikce birşey olmaz. Olsa hadi max 3-5k bir ceza yersiniz.
Detaylı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Whatsapp'dan toplu mesaj göndersek yine problem yaşar mıyız?