sosyalmarketim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlettiğin sisteme göre değişir hocam.
Nasıl yani sistemden kastınız nedir? Scriptden mi bahsediyorsunuz tam anlayamadım.

batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birinin hakkını gasp mı ediyorsunuz ? Emeğini mı çalıyorsunuz ? Bunları yapmıyorsanız neden yasal olmasın ? Vergi veriyorsanız korkacak bir şey yok.
Tabi kimsenin tavuğuna kışt demiyoruz ama ne bileyim google in bile desteklemediği bir sektör olunca ve karşındaki facebook olunca insan bir inceden korkmuyor değil.

orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film sitesi ile arasında çok büyük fark var. Ayrıca kazandığınız para büyük bir tutar değil. Belki vergi mevzusuna takılırsın ama ona aylık 300-500tl ile takılacağını düşünmüyorum.
Vergiye nasıl takılabilirim şu an acaba, şikayet falan mı edilmem lazım?

Olive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük +50K üstü cirolu smm paneller var forumda hocam. Paket satış konusunda tek sorun yaşıyacağınız şey fatura kesmemek olur hocam aksi durumda zaten devlet sizin 500tlnizin takibini yapmaz. Biri sizi şikayet etmedikce sorun yaşamazsınız.
Doğru diyorsunuz böyle ufacık şeyler için devlet tarafından kovalanacağımı ben de pek sanmıyorum ama şu var ki instagram veya bu işi yapan başka birileri tarafından hedef tahtasına oturtulabilir miyiz?

Dostlar tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.