https://www.youtube.com/watch?v=0pDF7is0n9Y

Ayın 26'sı itibari ile Londra'ya taşındım. Şuan İyi bir okulda Dil eğitimine gidiyorum.İlk zamanlar ciddi manada zorluk çekiyorsunuz neden diye sorarsanız 280-300 gr'a yakın altın birikimim vardı. Bunu bozdurup böyle bir karar aldım ama 2. haftam olmasına rağmen dil seviyem çok iyide değil 2 iş aldım toplamda 400 Sterlin. Giderlerimi hesaplarsam şuan için şöyle haftalık 20 sterlin yol, 25 sterlin yeme içme ve 550 sterlin kira toplamda aylık 900-1000 sterlin giderim var.

İngiltere'nin Avantajları burda Hizmet sektörü (Marketler, Yeme İçme restorantlar) çoğu Türk. Türk ürünleri fazlasıyla var yabancılık çekmiyorsunuz. Dezavantajları burada İngilizler ve diğerleri diye ayırma ciddi manada var bir olaya karışırsan karşında ki ingiliz ise hiçbir şekilde haklıda olsan hakkını savunamıyorsun. İkinci olarak Aşırı derecede zenciler var ve ciddi manada tarlabaşı kekoları gibi laf atıyorlar rahatsız ediyorlar. Ulaşımı pahalı eğer parayı tl olarak kazanıyorsan yeme içme aşırı pahalı. Ama Burda para kazanmaya başlarsan hayat aşırı ucuz 2000- 2500 sterlin kazanan biri çok rahat bir şekilde yaşamını sürdürebilir burada.