RxMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burda mesele aranma hacminin yüksek olması degil ki. İşin aslı içerik kraldır mantığı bazı seocu arkadaslarimız tarafından Google'ın hata olarak 2016-2018 yilllari arasında milyonlarca yayinciya özgün içerik üretip, ve özgün içeriklerde ayrım yapamayip 2019-2020 yıllarında tekrardan geri bağlantılardan ve tamamen optimizasyona yönelik çalışmalar ile algoritmasını belirmesinden ibarettir.

Doğru bir zamanlar içerik kraldi, ve bu mantıkla milyonlarca yayıncı kral içerikler hazırladı tek hesap edilemeyen algoritmaydi hala bu sorunlar yasanmakta içerikleriniz birgün link ağı sağlam bir site tarafından çalınırsa anlayacaksınız.
Ve sizi en çok şaşırtan o sitelerinden kral olmayan içerikler ile yükseliş elde etmiş olması olacak

Kelime ve hacim konusuna gelecek olursam kısıtlı bilgi, fazla yorum yapamıyorum ama bol şans dilerim...

Dilerseniz imzamdaki konu ile sizlere daha uygun kelime konu saglayabilirim, ( ufak bir reklam yapayım dedim tam benim alanım gelmiş )

Veya konumdan dikkat ettiğim faktörlere bakıp kendinize yol çizebilirsiniz yardımcı olacaktır.

Güzel bir hizmetmiş hocam değerlendirebilirim bir ara. İçeriğimi yeni yayınlamış olmama rağmen çoktan index aldı bile o yüzden çalınmasına karşı içim rahat. diyelim ki çalındı spam olarak şikayet ederim. Çok büyük haber siteleri çalmadığı sürece sıkıntı yok. Çünkü google onlara adeta dokunulmazlık biçmiş vaziyette.

Ayrıca engel olur mu bilmiyorum ama sitemde sağ tık engeli var. mause ile veya basılı tutarak içerik kopyalayamıyorsunuz.