polemiklik durum yok ben size yardımcı oluyorum.
ama bunun bile farkında değilsiniz.Belki de mağaza çalışanları da yardımcı olmaya çalıştı ama pandemi sürecindeyiz ve hijyen kuralları adı altında ürün tekrar satılacak durumda değildir ve mağaza personelleri iade almamış olabilir haklı da olabilirler.
tekrar diyorum.
abartıdan kaçının kelimelerinizi doğru kullanın diyorum ve soru soruyorum cevap veremediniz hemde 2 kere.
ürüne el koydular mı hayır el koymak farklıdır ürünü kontrol etmek için eline aldı farklı olaylardır.
mesela sizde mağaza çalışanının adını vererek belli ithamlar ile yazınızda aşağılayıcı davrandınız. Sizi dava edebilir hakkı var mesela
hukuk önünde haksız duruma düşmeyin diyorum. hakaret kovalama el koyma küçük düşürme falan ağır ithamlardır.
tabi ki ben sizi dava edin diye pohpohlamadığım için konuma yazmayın diyorsunuz ama ben size iyilik yapıyorum.Bu şekilde ilerlemeyin
şikayetinizi kısa öz yapın olay neyse onu dile getirin.
el koymadılarsa el koydular demeyin el koymak hukukta karşılığı başka yere çıkıyor gerçek değilse zaten direk siz suçlu oluyorsunuz.😊
tekrardan geçmiş olsun
Etsin hocam bakalım kim suçlu çıkacak kamera görüntülerinden buradayız sıkıntı yok