Siz yine iyi be kız arkadaşı olmayanlar ney apsın , iyice asosyelleştim bende bilgisayar başında sürekli oturmak birsürü rahatsızlıklara yer veriyor yetmiyor kafa sürekli işinde olunca oda ayrı bir psikolojik rahatsızlık yaratıyor. Dışarı çıkın demekte kolay ama dışarı çıkınca yapılacak ne var, herkesin maddi gücü yetmeyebilir biryerlere gitmeye yada dostu olmayabilir takılmak için unlarda var . Dışarı çıkıyorum yine kafam işimde otobüste bile aynı şekilde. Bu bir rahatsızlık kanımca ilk önce kendimi masa başından kurtarmayı hedefliyorum (laptop alarak) sonarada iyice internetten (güzel bir işe girerek) zaten sonrası gelir spor'a giderseniz gerekirse psikolojik destek alırsanız (ki bu önemlidir toplumumuzun büyük kesiminin rahatsızlığı vardır ve bir kesimi bunu kabul etmez, hep ekonomik zorluklardan insanımız bir avrupalı gibi sağlıklı beslenemez, pslikoloğuna gidemez, özel doktoruna danışamaz duruma geldi). Şahsen sana tavsiyem eğer elinden geliyosa bırak gitsin buradan kazanacağın 3 kuruş için sağlığından 5 kuruş'a olmaya değmez, emin ol oktor'a gitsen kazandıklarının yanına cebinden verirsin birde sağlık konusu şakaya gelmez. Bir arkadaşımızın konusu vardı çok eski bir konu yaşadığı olumsuzlukları anlatıyordu.