fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürünümüze el koydu rencide etti fırçaladı kovaladı hakaret etti.
parfüm kokusunu bahane etti parfüm kokmuyor ama kokuyor olabilir.

siz epey tezatta kalmışsınız hocam.
öncelikle sakin olun bence iddialarınız gerçek değilse inanın tüketici hakem heyetini geçtim dua edin firma avukatları sizinle uğraşmasın.

çünkü ürünümüze el koydu diyorsunuz ama ürün elimizde diyorsunuz. el koymak falan ağır ithamlardır.
ürününüze el koyduysa karakola ifade verip suç duyurusunda bulunmalısınız ama öyle durum yoksa yoktur zaten.

bu tarz durumlarda abartıdan kaçınmalısınız kısa öz durum anlatmalısınız.
geçmiş olsun
Hocam siz yazılanları yanlış anlamışsınız bu kadar insan bakın yanlış anlamadı. Bana önce leş gibi parfüm kokuyor dedi sonra yoğun kokuyor sonra da kırışmış bunu bahane etti ne yapabilirim poşette kırışacak tabi ki böyle sebep mi olur? İftira attı diyor makinada yıkamışsınız bende tahlil yapalım diyorum yıkanmışsa tazminat ödeyeyim siz böyle bir insanı savunduğunuzun farkın damısınız? Elemanlar değişecekken birden bire mağazanın ortasında ürünümüzü alıp pat diye el koydu ve koklamaya başladı milletin içerisinde leş gibi parfüm kokuyor dedi bunun neresine takıldınız? Onlardan birisi misiniz acaba? İddia değil hepsi yaşanan olaylar kamera görüntüleriyle anlaşılabilir ses kaydı olmasına gerek yok. Ben daha önce defalarca mahkemeye çıktım hiç birinde kaybetmedim çünkü haksız yere kimseyi şikayet etmedim. Sosyal medya konusu olsun başka konular olsun. Ben burada haklıyım ve sonuna kadar peşinden gideceğim kim gelirse gelsin beni istedikleri yere şikayet etsinler haklıyım nokta