Merhaba iyi akşamlar, yaklaşık 1 aydır sabah kalk kod yaz akşam yat sabah olunca sar başa, döngüye girdim resmen artık sıkılmaya başladım script de bitmeye yaklaştı ama heves kalmadı Sizce script nasıl?

Scriptin amacı nedir?
Instadp web sitesinin özelliklerinde hatta daha gelişmiş bir scripttir. Instagram için büyük profil fotoğrafı, gönderi (video, fotoğraf), hikaye, reels, tv içeriklerini görüntülemenize ve indirmenize olanak sağlar. Paketler mevcuttur, ziyaretçiler için de şöyle bir şey yaptım; bir kullanıcı oluşturup bunu ziyaretçi olarak tanımlıyorsunuz ve bu hesaba tanımladığınız paket ile ziyaretçilere de üye gibi davrana biliyorsunuz. Bu sayede kod düzenlemeden reklam aç kapa, profil, gönderi, reels, tv içeriklerini aç kapat yapabiliyorsunuz ayrıca aramaları da kaydediyor ;D. Daha tam bitmiş değil, gönderi, reels ve tv kısmı kaldı. Dışa bağımlılığı yok, mgp25, phpfastcache, phpmailer, mrclay minifier gibi kütüphaneler kullanıldı, redis destekli cache var (site ve mgp25 api 2 farklı cache ile desteklendi) kısaca gelişmiş güzel bir script (Bana göre).