Çok geçmiş olsun. Bol bol C vitamini alın hocam
Merhabalar
Bazı kişilerle bünye kaldırdığı için koronayı hissettirmiyor. Dedikleri gibi karantina süresini tamamlayıp verdikleri hapları kullansın normalde 14 gün karantina derler ama karantina süresi 21 gündür.
Geçmiş olsun korkulacak birşey yok.
Çok geçmiş olsun, inşAllah biran önce sağlığına kavuşur anneciğiniz.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Moral de çok önemli, moralinizi yüksek tutun, inşallah kısa sürede atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun hocam. Anneler bizim herşeyimiz.
Gerçekten bu hastalığı anlamak zor. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun belirti yoksa gönlünüzü ferah tutun rahatça atlatacak inşallah.
ALLAH'ım şifalar ihsan eylesin ...
Geçmiş olsun hocam. Sanırsam virüsun etkisi zamanla azaldı ve basit semptomlar gözükmeye başladı. Hastalığı geçirmedim (ailemde) ancak geçiren arkadaşlarım da hafif atlattılar. Ev içerisinde ortak kullanılan eşyaları dezenfektanlayın. E nihayetinde annenizden bulaşmış olabilir. Evde ortak alanlarda gerekirse maske takın. Temastan kaçının. (Ki zatan bilinçli insansınız ki sorununuzu buraya taşıyorsunuz) Ekipler sizi bilgilendirmiştir korkacak bir şey yok. Stres yapmayın lütfen. Allah yardımcınız olsun. Aşı da yolda inşallah Ankara ve Istanbuldaki hastanelerde deneme yapılmaya başlanmış diye duydum. Cumhurbaşkanımızda haftaya 1000 doz aşının hazır olacağını daha sonra aylık 50m doz hacmine ulaşabileceğimizi söyledi. Devlet aşıdan eminki okulları dahi açabiliyor. Tekrardan Allah size ve devletimize yardım etsin.
Çok teşekkür ediyorum dilekleriniz ve yorumlarınız için..