hocam bu yazınızda bahsettiğiniz bilimsel kelimeleri ve kişileri inceledim okudum. özellikle edgar cayce aşırı ilgimi çekti. bu konularda bilgili olduğunuz aşikar. bu tarz kişilerin hayatları çok ilgimi çekiyor. bildiğiniz başka böyle kimler var müsait bir zamanınızda yazma imkanınız olur mu varsa?
Teşekkür ederim hocam boş zamanlarda bir şeyler araştırmayı zaman kaybı olarak görmeyen, öğrenmeye aç insanları oldum olası çok sevmişimdir. Sanıyorum
Gerard Croiset ismi ilginizi çok fazla çekecek türden olabilir. Dünya üzerinde bu gibi özel insanlar yaşadı ve yaşamaya devam edecekler. Bizler adını duymasak bile yeme-içme ve uyuma aktivitelerinden fazlasını yapan insanlar var olacaklar. Konu olarak ise
Serpo Projesi ve
Dulce Üssü konularını tavsiye ederim, özellikle serpo gerçek olamayacak kadar enteresan bir konudur ve Kaan Ünsal Alphan'ın ağzından dinlemenizi tavsiye ederim. Biraz daha derinlere inersen
sümer tabletleri konularına bakabilirsin. Klişe olarak ise Baba Vanga ve Nostradamus diyebilirim. Ayrıca sadece Samanyolu galaksimizin içerisinde 100 ile 400 milyar arası yıldız olduğu söyleniyor. Güneş gibi her yıldız etrafında hadi 5 adet gezegen olsa 500 milyar ile 2 trilyon arası gezegen eder. Samanyolu gibi yaklaşık gözlemlenebilir 2 trilyon galaksi var, bu 2 trilyon galaksinin her birinde yine 2 trilyon civarı gezegen olsa hesap makinesi yetmiyor. Ama ne hikmetse görmediğimiz veya inanmadığımız için Oktilyon tane gezegen içinde bizim Dünyamız hariç yaşam olma ihtimalini dahi mantık kabul etmiyor ben buna şaşırıyorum. Kimisi bunu din ile açıklayıp reddetmeye çalışıyor ama küçücük Dünya içerisinde milyonlarca türü aynı anda var eden Allah'ın onca gezegenden herhangi birinde herhangi 1 çeşit canlı organizmayı var edebileceğini düşünemiyorlar. Ne diyelim, herkesin bir şekilde aydınlanması dileğiyle.