Merhabalar, Google haritalara başvuru yapmıştım kod gelmeyince destek istedim ve sonuç bu;
Alıntı
Merhaba,
Google Benim İşletmem destek ekibinden Genco, işletmenizin doğrulanması ile ilgili bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
İşletmenizin Video Doğrulama adlı bir yöntemle doğrulanmaya uygun olduğunu size bildirmekten mutluluk duyuyorum. Video Doğrulama, hızlı ve kullanışlı olan bir doğrulama yöntemidir ve sizinle yapacağımız canlı bir video görüşmesi yoluyla gerçekleşmektedir.
İşletmenizi video doğrulama aracılığıyla doğrulamayı tercih ederseniz, bu e-postayı cevaplayarak, 07 Ekim (Bu gün) 14:30-17:30 saatleri arasında uygun olduğunuz net bir saati bana bildirmenizi rica ederim. Bu esnada işletmenizde olmanız (ve varsa iş için kullandığınız aracınızda olmanız), bu konumlarda video görüşmesi yapabilmek için yeterli internet bağlantısına sahip olmanız gerekecektir.
Görüşmemize başlamadan önce, aşağıdaki adımları tamamlamanızı rica ederim:
1) Lütfen Hangouts / Hangouts Meet uygulamasını cep telefonunuza veya görüntülü arama için kullanacağınız diğer herhangi bir cihaza yükleyin. Uygulamayı indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
2 ) Daha sonra, Gmail kimliğinizi Hangouts'a kaydedin.
3) Sizden gelecek cevaba istinaden, Gmail hesabınızla bu bağlantı ile, benimle paylaştığınız saatte, bu bağlantıya tıklayarak aramaya katılabileceksiniz.
İşbirliğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu konuyla ilgili başka sorularınız varsa lütfen bu e-postayı yanıtlayarak bize ulaşınız, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Farklı bir konuda destek almak için ise Yardım Merkezimizden bize her zaman ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla,
Genco
Daha önce başına gelen oldu mu? Nasıl bir süreç işliyor merak ettim açıkcası.
Görüntülü aramayı tamamladım, onay verileceği söylendi 10 15 dakika içerisin de +1 'li numaradan aranacağım söylendi.

Biraz endişelerim var kimlik fatura vs. istendi görsel olarak.