MERHABA ;
​İnsagtam da bir ürün gördüm . Bmw için ışıklı kapı eşiği. Hoşuma gitti normalde n11 den sorunsuz alışveriş yapıyorum. Neyse kapıda ödeme var diye sipariş verdim ne de olsa gelmezse para vermem diye . İşte sipariş sürecinde kapıda ödeme için 6 10 TL daha extra verdim aldım . 1 2 hafta geçti ürün gelmedi kargocu da gelmedi sanırım bir not. Veya arayan da yok bende umudu kestim tabi .

Şimdi beni avukat arıyor 3 ay önce almışsınız ürünü teslim almamissiniz bilmem ne şartlarını kabul ederek almışsınız ürünü almadığıniz için avukat parası vs vs diyor arayan avukat numarası bu +902128240839
Bilmem ne hukuk bürosu diyor . Ürünü alırken sadece telefon numarası ve adres girdim başka Bilgim yok . Avukat aradığında dedim iyide komşumun adresi de var telefonu da şimdi onun adına siparis versem napcaniz adama haciz mi yolluvaniz böyle salakça şey mi olur diyorum haklısınız beyefendi diyor 😃 iyide diyorum kapıda ödeme değil mi bu kapıda bana verilmeyen ürünu nasıl Alcam ben ? . Kargo firması da ARAS kargo şimdi bir çoğumuzun ne düşündüğünü biliyorum 😂 şebeke gibiler şimdi sorum şu
BOYLE BİR HUKİKİ SÜREC OLABİLİR Mİ .? YOKSA YALANDAN NE KOPARSAK KAR GİBİ BİR DURUM MU VAR NE YAPMALIYIM SUAN ? BU ARADA FİRMASININ İSMİNİN CİSMİNİ SİTEYİ BİLE BİLMİYORUM .