Teklif usulü satış. Teklifinizi pm atabilirsiniz

Kullanmadığım ve uzun süredir dolapta duran 2 laptop var. Satışa sunuyorum

Tüm özellikleri ve resimleri konudadır. İstanbul içi elden teslim. Kargo yapmamı isterseniz kargo ücreti alıcıya aittir ve kesinlikle sorumluluk almıyorum ( kargoda kırılma, hasar görme, çalınma vs durumunda )

İki laptop çalışır durumdadır. Resimler ve özellikler aşağıdadır

Dell İnspiron N3010

- Ekran çerçevesi sağ alt kısmı kırık. Kapanıp açılırken tam kapanmıyor. Aslında kapanır da ben zorlamıyorum kırılmasın diye- Laptop özelliklerine internetten bakın. teknik konulardan anlamıyorum- Bataryası yok. Prizden çalışıyor- Adaptör ve çantası var

Genel anlamda kozmetik olarak temizdir. Ekranda sağda solda çizik kırık yok. İşletim sistemi yanılmıyorsam windows 7

Dell İnspiron 6000

- Kozmetik olarak çok temiz. Kırık çizik yok- Bataryası yok. Prizden çalışıyor- Adaptör ve çantası var
- Laptop özelliklerine internetten bakın. teknik konulardan anlamıyorum. Bu laptopta ek olarak 1 veya 2 gb ekran kartı daha takılıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yani standart ekran kartına ek olarak 1 veya 2 gb ekstra taktırmıştım.

NOT 1 : Arkadaşlar her iki laptop konuda yazıldığı gibidir. Batarya yok, prizden çalışıyor. Özelliklerini tam bilmiyorum. İnternetten bakın. Gördüğüm kadarı ile ve hatırladığım kadarıyla bu özelliklere sahiptirler.

NOT 2: İade almıyorum. Bilginiz olsun. Ben mağaza değilim. İkinci el satıyorum. Şu oldu bu oldu, şurası öyle, burası şöyle, şu çalışmadı, bu şöyle oldu gibi şeyleri kabul etmiyorum. Gelin, görün, inceleyin ve o şekilde elden satın alın.

Teşekkürler