Merhaba arkadaşlar
Forumda pazar günü bir arkadaş ile buluşup kulaklık alacaktım cuma/cumaretsi günü dedi bende olur kardeşim dedim sonra pazar olsun dedi tamamdır sorun yok dedim
garip olan gidip ben bulunduğu yerden alcaktım yok abi senin olduğun tarafta işim var pazar görüşürüz dedi tüm bilgileri vs paylaştık pazar günü yazdım hocam napıyoruz diye adam ne yazdı ne aradı pazar günü onun yüzünden evden uzaklaşmadım şimdide cevap vermiyor online olmasına rağmen
Adamın malını alcam kahveler benden dedim kahvesini alcam ayağına gitmeyi bile teklif ettim adamın yaptığına bak
Şimdi ben buna eksi trader verebiliyor muyum? Eksik trader vermesem bile okkalı bir küfürü haketmiyor mu?

Aynı şekilde ikinci arkadaşta böyle durum oldu.

Ben birkaç arkadaşa bu durumu yaşattım ingilizce makale yazacaktım korona pozitif çıkınca haber veremeden herşey yarıda kalmıştı adamlara yazamamıştım daha sonra aktif olur olmaz adamlara yazcam makale parasını birebir karşıladım başka birinden makale alıp telafi olsun işi yarıda kaldı benim yüzümden diye.

En sonda tam 30 teklif geldi bir matbaa işi için 15-20 tanesine döndüm diğerlerine dönemedim şehir dışına çıktım için ama geçte olsa özür mesajı vs atıyorum tek tek hala.

İnsanları anlamak zor bu devirde. Herkes yanar döner güvenilir birini bulmak aşırı zor. Ben mi çok ince düşünüyorum bu insanlar mı çok kaba?

Neyse sizden ricam lütfen empati yapıp insanlara saygılı olun emeklerine , zamanlarına değer verin arkadaşlar. Sağlıklı günler.