Merhaba,
Tüm hakları bende olacak şekilde çok sade mobil uyumlu kurumsal bir script yaptırmak istiyorum.
Sitenin Özellikleri
Yönetim paneli olacak. Bu panelde hazır olarak belirleyeceğimiz 4-5 sayfa olacak ve bu sayfalar ayrıca menü olarak kalacak. Örneğin Hakkımızda menüsü sabit olacak vatandaş sadece içeriğini değiştirecek. Hizmetlerimiz bölümü olacak içeriğinde hangi hizmetleri veriyorsa onları fotoğraflı bir şekilde listeleyebilecek. Slider alanı olacak mesela maksimum 5 tane slider girebileceği bir alan olacak. İletişim formu olacak. Birde sitenin sağ alt bölümünde aktif pasif edebileceği bir whatsap iletişim butonu olacak.
Ana Yöneticinin Özellikleri
Bir yönetici panelinden ben site açabileceğim. Yani siz bana geldiniz dediniz ki ben filancafalanca.com diye site istiyorum bende yönetim panelimden aç dediğimde kurulumunu otomatik olarak yapabileyim. Karşı tarafa sadece admin kullanıcı adını ve şifresini vereyim sayfalarını düzeltebilsin. Herhangi bir durumda panelimden sitelere müdahale edebileyim, durdurabileyim, düzeltebileyim.
Birde bunun tanıtımını yapıp, özelliklerini anlattığım, sipariş ver gibi bir bölümü olan, sipariş verirken hangi domaini istiyorsa onu yazıp sipariş verebileceği bir ana site istiyorum.
Çok teferruatlı bir site istemiyorum çok sadece 65 yaşındaki bir insanın bile yapabileceği bir kullanış istiyorum.
Fiyat Tekliflerinizi pm atarsanız sevinirim.
İyi çalışmalar.