Makale başlıkları tarafımca haftalık, aylık olarak verilecektir.

Birden fazla editör ile anlaşılacaktır. Kategoriler: Oyun, Moda, Dekorasyon, Nasıl Yapılır, Sosyal Medya, Hayvanlar İle Alakalı Rehber içerikler

2 Kişi ile anlaşıldı, şuanlık ihtiyacım giderildi.

1-Makaleler bilgi içerikli olacağı için gereksiz kelimelere ve tekrarlara kesinlikle yer verilmemelidir.
2-Bugünkü yazımızda .... konuyu anlatıyoruz gibi gereksiz cümleler olmamalıdır.
3-Makale düz bir şekilde hikaye anlatır gibi yazılmamalıdır. H1 H2 H3 başlıklarına uygun yazılmalıdır.
4-Anahtar kelime seçimine dikkat edilmelidir ayriyeten kalınlaştırılmalıdır, konu ile alakalı olan google etiketleri yazı içine uyumlu bir şekilde eklenmelidir. Gerektiğinde Keyword tools kullanılabilir.
5-850x350 manşet resmi eklenmelidir. Logo'yu png formatında teslim edeceğim. İsteğe bağlı olarak Yazı içi konuyla alakalı resim eklenebilir.
6-Yoast seo başlık, açıklama ve anahtar kelime boşlukları doldurulmalıdır.
7-Son paragrafta konuyu özetleyici anahtar kelime odaklı bilgi verilebilir.

Not: Makaleler en az 500 kelimelik olacaktır. ( İstisnalar olabilir, yazı için yeterli bilgi verildiyse daha az kelime yazılabilir.)

NOT: Ekip olarak çalışanlar lütfen pm atmasın bireysel olarak çalışan kişileri tercih ediyorum.

İlgilendiğiniz sektörü:
İstediğiniz ücreti:
Günlük Kaç Yazı:

Önceden yazmış olduğunuz örnek bir yazınız ile Pm olarak yollayabilirsiniz olumlu ya da olumsuz dönüş yaparım.

Mesajlarınıza sırayla dönüş yapacağım biraz gecikebilir.

Ödemeyi Haftalık olarak yapacağım. Yazıların kontrolü sonrası her pazartesi hesabınıza ücreti yollayacağım.

Lütfen işini iyi ve aksatmadan yapacaklar pm atsın çok fazla yazar ve editör değiştirdim artık devamlı çalışabileceğim birini arıyorum.

Gelişi güzel yazıp ekleyecek kişiler ve kopya içerik ekleyecek kişiler kesinlikle pm atmasın kopya içerik ile karşılaştığım anda şikayet eder - itrader uygular, ücret iadesi talebinde bulunurum.