Yazının girişinde hemen belirteyim: "Hocam gel bizim coin var, panelimiz var, falanımız var, sana satalımcı" arkadaşlar lütfen beri dursun..
Uluslararası bilinirliği olan, gelecek vadeden coin tavsiyeniz hangisi? Konuyla ilgili bir video yada analiz vs.. var mı? Gerçek ehil arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Edit: Konu hortlayınca bir not düşeyim dedim. Bir müddet coin piyasalarını araştırdım ve tamamen yerli bir topluluğun öncülüğünde çıkarılan MCL (Marmara Kredi Döngüsü yada Marmara Coin) aldım. Neden MCL aldım? Tabii ki yerli olmasından dolayı. İşin başında Marmara Üniversitesi'nden bir grup öğretim görevlisi var. İkinci bir sebebi de henüz merkezli borsalara girmediği için spekülasyonlara kapalı. Yüksek iniş çıkışlar yok. Bir anda zengin olma yada batma ihtimali yok. Zaten ikisi de benim bakış açıma göre olumsuz bir netice. Her şeyin dengesi iyidir. MCL, diğer coinler gibi piyasalar üzerinden değil reel ekonomi için çıkarılmış. Kim bilir belki bir gün r10'da MCL üzerinden alışveriş yaparız.