shngraphic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam çoğu kişinin satışını yaptığı ürünler üzerinden gidersek size bu konuda katılıyorum. Ancak benim söylemek istediğim başka bir yerde bulunamayıp, satıcının sadece kendisine özel, kendisinin tasarladığı ürünlerin satışını yapması, satıcıya güzel bir kazanç bırakacaktır. Çevremde yapan kişilerden gördüğüm kadarı ile bunu söyleyebilirim.
bu konuları merak eden arkadaşlar için zamanında biraz bakındım bilgi vermek maksatlı yazayım biraz.

https://www.trendyol.com/ahsapdekor/...isi-p-34939424

mesela bu ürün gibi ahşap çerçeveler çok rağbet gördü , bakıldı satılıyor herkes başladı marangozlara bunları yaptırmaya . totalde maliyeti 10 lira falan bu ürünün. fotoğrafları hariç. onlarla beraber 5 lirada onları koysak 15 lira yapıyor. kargo da 10 lira tutuyor ortalama . n11 gibi yerlerin komisyonunu eklemeden 25 lira. kişi 29 liraya satıyor.

kargoda başına bi şey geldi , kişi ürünü iade etti falan o kısımlara hiç girmiyorum.

Benim de aslında merak ettiğim konulardan birisi bu adamlar 5 lira kar ettikleri için mi bu ürünleri satıyorlar yoksa kazın ayağı farklı ben mi göremiyorum. Ben scripte kadar buldum , her şeyi düşündüm. ne kadar kar ederim kısmına gelince büyük sıkıntı yaşadım. bu konuda beni de forumda aydınlatacak bir arkadaş varsa pm atarsa çok memnun olurum.

dedim bu adamlar sürümden mi kazanıyor. 5 lira kazançtan adam 50 tane satması lazım günde 250 lira kazansın. bu tip ürünlerin sadece kargosu zaten 50 tane de yarım güne kadar alır. yani çözemedim arkadaşlar