Merhaba Hocam, dilerseniz Ads eğitimi verebilirim, birlikte reklam maliyetlerinizi düşürelim ve satışlarınızı arttıralım
Öncelikle merhaba, Google Ads reklamlarını 3 senedir kendim yönetiyorum. Eylül ayında
reaktifdijital firmasından aradılar. Reklam maliyetlerinizi düşürelim ve satışlarınızı arttıralım dediler. Ben de belki sektöre yabancısınızdır yapamayabilirsiniz v.s dedim. Benden Google ads kimlik numaramı v.s istediler ve raporlama yapalım size dediler.
Raporlamayı yaptılar, doğal olarak bir çok yanlış buldular. Eğer çalışmaya başlarsanız maliyetleriniz düşecek, satışlarınız artacak v.s dediler. Ben maliyetlerin düşeceği ümidiyle çalışmaya başladım.
Benim Eylül ayının ilk 15 günü çalışmam ve onlarla çalışmaya başladıktan sonraki 15 günlük çalışması.
ALT KISIMDAKİ RESİM ÇALIŞMAYA BAŞLADIKTAN SONRAKİ 15 GÜNLÜK PERİYOD

Sizce bu durum normal mi? Eski maliyet ve satışları, yeni maliyet ve satışlara göre orantılayıp karşılaştırdığımda sanki baya zarara girdim.
Bu durumu onlara ilettiğimde bütçe bitince değerlendirir duruma bakarız demişlerdi. Hiç oralı bile olmadılar (: (Bende daha sonra hiç yazmadım)
reaktifdijital nasıl diye merak edenler olursa tecrübemi burada paylaştım.