white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu tuzağa ben düştüm sizde düşmeyin diye bu konuyu açıyorum.

Aldığım ürün : https://www.hepsiburada.com/dell-ins...za=Hepsiburada

Ben bu ürünü 4.400 e aldım beni şimdi düşürdükleri duruma bakın.

DELL laptop aldım. Donanımsal kaynaklı aşırı ısınma sorunu vardı. Çok bilgili olmadığım için yazılımsal sandım. Sonra internette araştırma yaparak aşırı ısınma sorunu olduğunu işlemcinin 100 derece altına düşmediğini bu yüzden media player da film dahi izlerken kasılma yaptığını anladım.

Bilgisayarda internete dahi giremiyorsunuz o derece. Servise gönderdim geçen süreyi hayal gücünüze bırakıyorum. Hiçbir sorun yok diye geri gönderdiler.

Sonra videolar çektim hem videoları dell e gönderdim hem de tüketici hakem heyetine başvurdum. bu arada sosyal medyadan yazıyorum, şikayetvara durumu iletiyorum v.s.

Tekrar beni aradılar dediler gönderin bir daha bakalım madem.

14.09 da tekrar gönderdim. Evet laptop bozukmuş ücret iadesi yapalım dediler.

Ben hala laptopumun bana geri gönderilmesini bekliyorum bu tarihten beri! Evet ücret iadesi onaylanmış laptopumu 14.09.2020 den beri değişim belgesi ile bana geri göndermelerini bekliyorum.

DELL alacaklar yıllar içerisinde DELL in geldiği son durumu görsün almadan önce 8 kere düşünsün.
Ben 2. El aldım vallahi çok sağlam 0 alırken mutlaka bayiden alınması gerekli kurulum vs herhangi bir hata olursa orda müdahale edilmek maksadı ile