adama pardon adam dedim. WhatsAppdan şunu yazdım :
"merhaba iyi günler . gördüğüm kadarıyla google haritalarda xxxxxxxxx adlı işletmenizin konumu yok. bildiğiniz gibi posta ile yurt dışından kod geliyor öyle onaylanıyor. bu da korona günlerinde biraz zor. bir müşterimize posta 3 ayda gelmişti biz çokktann onaylamıştık. Google Trusted Verifier güvencesi ile işletmenizi 10dk içinde onaylıyoruz. Eğer randevu verirseniz gelip görüşebiliriz.xxxxxde hizmet vermekteyiz. "
WhatsAppdan fiyatı da anlaştık.
ben konumu kendi gmailime açtım onaylandı anında bildiğiniz gibi.
a: ben
b : o
b:instagram konumu halledebilir misin
a:halledebilirim ama gözükmesi için bi kaç güne ihtiyaç var. ekstra ücrete tabidir.
b: yap yap yap kardeşim ne varsa yap
neyse işte ben geçiştirmeye çalışıyorum çünkü çetrefilli iş instagram işi. baktım biraz yamuk çizecekleri belli. girdim denedim işte hata veriyor Facebook. ama yok anlayış yok. anlamıyor birey. diyor ki yap kardeşim yap bi daha dene. yemin ediyorum aynen böyle 4 5 defa diyalog oldu.
a: ben google konumunuzu onayladım. ücretimi alabilir miyim?
b:hani instagramda konum çıkmıyor.
a:biz bunun için anlaşmadık.
yemin ederim bu üç cümleyi en az 10 defa tekrar ettik. sonra patronunun yanına gittik. yine aynı konuşmalar. bireyin üslubunu görseniz oracıkta yüzüne tükürürsünüz. argo kelimeler, konuşurken yüze bakmamalar. aynı cümleler yine tekrar edildi. senin şirketin ne falan dedi. dedim benim şirketim yok öğrenciyim kendim yapıyorum. sonra yine sordu şirketin neresi. sonra yarın gel konumu hallet paranı al dedi patronu. çıkışta adamla sözlü münakaşaya girdik. mekandaki herkes bizr bakıyor. diyorum benim hizmetimde instagram konumu yok google ile ayrı yok yani adam anlamıyor a*talın teki.
ben şimdi ne yapmalıyım? bana bir çıkar yol söyler misiniz?
benim aklımda olan Googleda işletme çıkarken ss almak ve ibanımı bırakmak WhatsAppdan. veya ikinci bir yol arkadaşımla gidip (şahit) yine münakaşaya girip bana vurmasını göze almak ve adli işlemler.
100 lira için yaptıkları şeye bak.