Hosting Dünyam üzerinden şahsi telefonla iletişime geçtiler. Öncelikle normal bir şekilde konuya girip müşteri memnuniyetine önem verdiklerinden bahsettiler. Hesabıma, açtığım konuyu silmem karşılığında bakiye yüklemek istediklerini belirttiler. Bende böyle bir şey talep etmediğimi belirterek teşekkür ettim. Arkasından sesini yükselterek saygısızca konuşmalara başladı. Niyetim firmayı kötülemek, karalamak veya kendisinin belirttiği üzere R10 hesabını kapattırmak değil (zaten hesap kullanıcı adından da şikayetçi olmadım). Hosting dünyamdan reseller alacak kullanıcıları bilgilendirmek istediğimi belirttim. Daha sonra uzunca bir beddua ederek kapattı.
*Abonelik sürem bittikten sonra yedeklerin silinmiş, geri dönemeyecek olması durumunda hata ve sorumluluk bana ait olduğunu biliyorum. Başka firmalardan da reseller hizmeti alıyoruz.
*Reseller hesaplarına zaten tutupta çok trafik alan veya e-ticaret sitelerini yüklemiyoruz.
*Problemleri çözmek yerine üzerine örtmeye çalışmak müşteri memnuniyeti değildir, göz boyamaktır.
Merhaba Gökalp Bey,
Durumu şu şekilde izah edebiliriz. Reseller hizmetlerimiz sistem üzerinde otomasyona bağlıdır. Otomasyon üzerinde ödeme tarihi 3 gün geçmiş hesaplar/bayiler otomatik olarak silinir. Bu nedenle hesabınız silinmiştir. Teknik ebimizin size ilettiği ödeme yaparsanz yedeklerinizi yükleriz ibaresi ise paket içerisinde olmadığı halde hosting sunucumuzu "Haftada 1" olmak üzere yedeklemekteyiz. Yedekleme hizmeti paket içeriğinde yer almadığı için firmamız bu hizmete ek ödeme yapmaktadır ve normal koşulda müşteriden hizmet uzatması veya ek ücret talep etmektedir. Fatura hatırlatmaları tarafınıza yapılmaktadır.
Tekrar ekibimizin tarafıza ilettiği "YILLIK" almanız gerekiyor ibaresi ise yine otomasyona bağlı olmasından kaynaklanmaktadır. Reseller, Domain, SSL gibi hizmetler "PAKETLER" halinde otomasyona bağlıdır ve otomatik olarak aktiflik/deaktiflik sağlanmaktadır. Bu yüzden RESELLER hizmetlerinde AYLIK olarak paketlerimiz bulunmamaktadır.
Firmamız gerekli hassasiyeti göstermeyi amaçlamaktadır. Bu durumu anlayışla karşılamanızı diliyoruz. Eğer bi kusurumuz var ise sistemimiz üzerinden bakiye yüklemesi yapabiliriz.
Mevcut ve eski müşterilimizde bu denli iz bırakmak istemeyiz.
Dosyalar silinmiş ama paket yenileyince dosyalar yokdan var oluyor ne kadarda dürüst
Merhaba SponneR,
Yukarıda yapmış olduğumuz açıklamaya göz atmanızı rica ediyorum. Yapılan bu tür yorumlar bizleri oldukça üzmektedir.
Saygılarımızla,
Hosting Dünyam İnternet Hizmetleri