Aynen hocam beyaz ticareti yapsın bizene. Doğru dedin. Bizi hiç ilgilendirmez bizimle ne alakası var ki. Neyse bu minvalde ilerleyip uyuşturucuyu dahi bizene diyeceksek herşeye bizene diyebiliriz, tartışacak bir şeyimiz zaten yokmuş. iyi forumlar.
ahahahah neden kızıyon sen hemen
X.com senin film siten
Y.com benim film sitem
şimdi ikimizde rakibiz, sürekli bi sen 1 bi ben 1 sıralama gelip duruyoruz. Bu sektör illegal dimi? Evet illegal. Şimdi ben bir püf nokta bulup rakibin önüne atlıyorum onu geçiyorum, o beni kendini yırtsada geçemiyor, bu esnada napıyor xyz link bastırıyor bana düşürmek için işte bu etik değil. İllegal sektörde olsa, ben adwords reklam açığı buldum diyelim film izle kelimesi verdim, sen veremedin. Ben buradan trafik çekiyorum, sen beni geçemedin hasetlik yapıp botla reklamlara tıklatıyosun harcayacağım parayı bitiriyorsun. Bu etik değil. Anlatmak istediğim şey bu, rakipte olsan illegal veya legal farketmez etik hareket yapılsın. Ha buna uyan varmı böyle arada çıkıyor uymayanlar. Demek istediğim yapılan hareket etik değil, çünkü diğer arkadaş geçemiyor kafası basmıyor sistemi çözemiyor hemen saldırıya geçiyor.