Öncelikle tavsiyelere uyup uygulamayı yükleyip kredi notunuzu öğrendiğiniz için tebrik ederim doğru bir yol izlediniz. Şimdi asıl olay oradaki kredi limitiniz değil kredi notunuzdur.
Az riskli görünüyor, Konut kredisi çekebilmeniz için onun çok iyi olması gerekiyor. 1800 ve üstü sanıyorum. Limitiniz şuana kadar bankalardaki toplam kredi kartı ve krediniz varsa onların toplamını gösteriyor. kalan borcunuz ve toplam kredili tutar. dediğim gibi borçlarınızı ödedikçe kredi kartlarınızı kredileriniz ödedikçe puanınız artar. ben konut kredi çekmeden önce 1811 civarıydı. 360 bin tl kredi verdi banka konut için.
konut kredisi çektikten sonra puanım 1100 lere düştü. şuan arttırma peşindeyim araç alma planım var.
1800 mü? 😳 17 yıldır kredi kartımı gün sektirmeden ödüyorum, 12 yıldır kesintisiz sigortalı çalışanım, kredi kartı dışında bir kerelik iki üç binlik kredi çekmişliğim var sadece, hiç krediye ihtiyacı olmamış insanım benim bile notum 1800'e ulaşmadı. Konut kredisi çekmek istesem bankalar sıraya girer, öyle diyeyim.