Bende 5 yıldır internet işleri ile uğraşıyordum . Birçok adsense gelirli sitelerim oldu yönettim. Sonra reel bir iş tecrübesi olması için kariyer.net den iş baktım bir firma e-ticaret alanında yönetimini sosyal medya reklam yönetimi için eleman arıyordu başvurdum. Şuan ilk ayımı doldurdum. Evet asgari ücret + yemek ve yol için bir miktar verdiler ancak iş görüşmesinde de adamın söylediği söz şu oldu; " biliyorum asgari ücret bu işin karşılığı değil ve yarın birgün evlenince ev bakamazsın ancak bu başlangıç larak düşün ve ben seni bir ekip lideri olarak görüyorum. Altına ekibini de dizeceksin " şeklinde oldu. Şuan 2 manken ve 1 adet çekim yapıp editleyen arkadaş ile beraberiz. Henüz daha yolun başı. Hem kendime tecrübe katmak, hem bir büyük bir e- ticaret girişimin içinde ilk eleman olmak ayrı bir mutlu ediyor. 30 yıldır magazacılık sektöründe olan bir oluşumun internet ayağını üstlenmek de bir risk gibi . Günün sonunda mutlu edeceğine inanıyorum. En kötü senaryom ise bir yere kadar getirdim bir tecrübem var demek olacak ve yeni bir yere başvururken bir başarım da olacağıdır.