Yaptım güya hepsini, yazıları yazarken özellikle kelimelerin yoğunluklarına, metnin uzunluğuna vb. her şeye dikkat ettim. Bir sürü sosyal medyada paylaştım. Sadece pinterest facebook vb. değil. Yine aynı değişen bişey olmadı. Ücretli tema almıştım, yavaş açılıyor diye çok basit bir temaya çevirdim vb. bir sürü uğraştım yine değişen bişey olmadı. Sonra uğraşmayı bıraktım ve domain düştü. Şimdi tekrar aldım domaini, kaçırdığım yerleri söyleyip tavsiye verecek birine ihtiyacım var. Çünkü okuduğum neredeyse her şeyi uyguladım, dikkat ettim. Demek ki bir yerleri kaçırıyorum
Web işlerinde kısa sürede yükselmeyi beklemeyin rakip analizi çok önemli benim mesela finans sitem vardı bütün makaleler özgün ve 100 lerde hiç üzerine yazı yazılmamış konular makaleler yazdım. Baktım rakipler 3-4 yıllık bütün seo çalışmalarını yapmışlar ve bir şahıs en az 3-4 tane finans sitesi kurmuş birbirlerine backlink atmış. İllegal olarak edu ve .gov sitelere hacklink atmış bunun yanı sıra ekşisözlük, kızlarsoruyor gibi büyük sitelere makale yazdırmış yani baya bir harcama yapmış. Bunun yanında sadece facebook sayfasında 400 K abonesi var ve tek sayfada sahip olduğu 4-5 siteden link paylaşıyor. Çok güzel analizler yaptım ama tek başıma bende çaresiz kaldım eksiklerim vardı siteyi sattım. Eski konularımda rakip analizlerim ve satış konusunu görebilirsin.