Herkese merhaba arkadaşlar
Yıllardır web sektöründeyim ve Googleın artık ne istediğini biliyorum.
Kendi bloğumu incelediğinizde bir çok makalenin
ilk 2 sayfada yer aldığını göreceksiniz.
Hemen hemen her sektörde makale yazabilirim fakat makaleleri tamamen kendi sitilimde yazıyorum
Kendi sitilim derken ; tamamen cana yakın makale yazıyorum ve elimden geldiğince
odak kelimelere yoğunlaşıyorum.
%60 1. Sayfa Garantisi ;
Yazılacak makalede aranma hacminden çok eğer adwords reklamları yok ise o makaleleri ona göre yazıyorum siteniz
%60 oranında ilk sayfada yer alıyor.
Bu %60 lık kısmı yakalamak için minimum
600 Kelimelik makale yazılması gereklidir.
Örn :
Ayrıca yazdığım her makaleye
kanva da hazırladığım
basit şekilde resimleri de gönderiyorum. Örn:
Makale yazım tarzı ve konu resmi Fatura Ödeme sipariş - 2500 TL ve üzeri siparişlerinize Fatura KDV si tarafıma Aittir.
- Ödemelerin Yarısı önden alınır ve işe başlanır.
- Makalelerde sınırsız şekilde istediğiniz şekilde Revize edilir.
- Min. sipariş 5 adettir.
- Ödeme yöntemleri : enpara teb Vakıfbank kuveytturk şeklindedir.
- Makaleler tamamen kendi sitilimde yazılır
- 50 Adet ve üstü makale siparişlerinde %20 hediye edilmektedir. (hakkınızı istemeyi unutmayın. )
- her makaleye resim gönderiyorum. (hakkınızı istemeyi unutmayın. )
Bu Yazımı okumadan lütfen benimle iletişme geçmeyin veya sipariş vermeyin.!- Arkadaşlar Artık yıl 2023 ve google Chatgpy ile yazılmış makaleleri yakalıyor. Hiç bir makalede Yapay zeka kullanmıyorum.
- Evet %60 1. sayfada çıkma garantisi veriyorum ama REKLAM OLMAYAN SEKTÖRLER için geçerli.
- Sizin verdiğiniz başlıklarda yine %60 çıkma oranını vermiyorum.
- Bana makale başlıklarını çıkarttırdıktan sonra makale yazdırmaktan vaz geçerseniz, Başlık başına 20TL istemekteyim.
Ücretlendirme : 100 Kelimeyi
17 TL den yazmaktayım.
Konu Resmi Her makaleye
Dahildir.
Ortaya düzgün bir işçilik çıkmasını istiyorsanız, Kelime
sınırı olmamasıdır.
Özel sektör : 25TL 'dir.
İletişim :
whatsapp :
Tıkla
teams :
tıkla ÖRNEK MAKALE : sadecedizi.com Üzerinde ki makalelerini inceleyebilirsiniz. Daha Farklı sektörler için Whatsapp yolu ulaşmanız yeterlidir.
Premium bir makale hizmeti sunuyor. Özellikle 200 - 300 kelimelik standart makale hizmeti istemiyorsanız...
Kaliteli, yüksek lisans tezi tarzında bir içerik istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Teşekkür ederim, oldukça yardımcı oldu ve iyi bir çalışma yönettik. İleride periyodik olarak çalışmalara devam edeceğiz.
7 yıla yakındır bu forumdayım ama arkadaşın yazdığı özellikte zengin makale yazdıramadım cidden emek var bilgi var, öyle alt başlık üst başlıktan ibaret değil tamam zengin kart seo makaleleri her birisi ayrı ayrı özenilmiş makaleler. emeğine ellerine sağlık bereketli kazançlar diliyorum
10 adet sipariş verildi - Hediyeli olarak kısa sürede teslim aldım.
Çok çalıştığım editör arkadaşlar oldu ancak bu denli özenli bir çalışma görmedim.
Samimi bir şekilde söylüyorum işin ehli ve parasını hak ediyor.
Çok memnum kaldım çok teşekkür ederim umarım tekrar çalışmak üzere kral adam...
İletişimi ilgisi muhteşem tekrar görüşmek üzere...
Aldigim en iyi makale hizmetiydi. Gozunuz kapali siparis verebilirsiniz
4 adet yazı için anlaştım. Çok kısa bir süre içerisinde teslim etti. Makaleler oldukça uzun ve efsane. Uzun dönemde de çalışacağım kesinlikle.
@kadersiz35; hocama toplu makale siparişi verdim, bir tane deneme amaçlı yazıp gönderdi ve makale ilk sayfadan giriş yaptı. Semantik makale tarzı gayet iyi ve akıcı anlatımı var. 👍🏻👍🏻
Forumda birkaç arkadaşla çalıştım ama böyle hizmet görmedim gerçekten makale içeriğindeki resimlere site logosunu dahi koymuş bundan sonra başka adres aramaya gerek yok
Kendisine ana keyword ve alt kelimeleri teslim ettikten sonra işin gerisini büyük ölçüde kendisine bıraktım, makaleleri teslim alıp yayınladıktan sonra henüz 2 gün geçmiş olmasına rağmen anahtar kelimelerde 1. sayfa ve 2. sayfayı gördü sitem. Bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum doğrusu

Helal olsun.
Yazdığı makaleleri gönderdikten sonra nasıl paylaşım yapmalıyım neler yapmamalıyım bütün her şey ile kendi sitesiymiş gibi ilgilendi ve çok sağlam tavsiyeler verdi. Ödediğim ücret 70 TL aldığım hizmet 500 TL diyebilirim ( Makalelerin ve görsellerin kalitesine zaten laf yok. Efsane ) 20 makale için anlaşma sağlandı
Makale yazdırdım çok memnun kaldım
@kadersiz35; Beye çok teşekkür ederim makalem şuan birinci sırada. Makalemi birkaç tool ile kontrol ettim, tamamen özgün ve SEO konusunda etkili. Herkese tavsiye eder hayırlı işler dilerim.
1 adet makale girişi oldu hocamla sürekli anlaşma yaptık kesinlikle işini hakkıyla yapan birisi yazdığı makale index alır almaz 1. sıraya yerleşti
arkadaş çok saygıdeğer birisi işini hakkıyla yapıyor 2 sipariş verdim sonrasında ise 4 tane daha istedim devamlı çalışacağız inşallah..
Arkadaştan makale alımı sağlandı. Gerçekten özenle hazırlamış ve bunlardan bir tanesini yayınladım ve ilk sayfada yer aldı
Kendisinden bir kategorim için 10 civarında makale satın aldım. Gerçekten kendi işi gibi sahipleniyor. Çalışmaya devam inşallah.
Sipariş teslim alındı çok ilgili bir arkadaş anydesk ile bağlanıp yardımcı bile oldu. Ayrıca küçük bir yanlıştan dolayı 2 makalede kendisi hediye etti mutlaka öneriyorum
Profesyonel anlamda içerik ihtiyacımızı kaliteli ve emek verildiği açıkça belli olacak şekilde içeriklerimizi teslim aldık. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Arkadaş sözünün eri bahsettiği tarihte verdi makaleleri. Kaliteli iş çıkarıyor
Anlaştığımız sürede gerçekten çok başarılı makaleler teslim etti işini severek yapıyor bundan sonra tek tercihimiz.