Merhaba herkese, bize böyle bir ortam sağladığı için başta r10'un tüm (başta Sayın @Coskun; ve çok yardımcı olan Sayın Yeniceri olmak üzere) yönetim ekibine ve bu platform sayesinde ticaret yaptığımız tüm arkadaşlara teşekkürüm var. Buradaki sadece göstermelik bir sayı aslında bunun 2-3 katı ticaret puanı göndermeden; buradaki arkadaşlarla yaptığımız ticaretler vardır en az. Kırdığım, üzdüğüm ya da anlaşmazlık yaşadığım kişi oldu mu hatırlamıyorum ama mutlaka olmuştur, haklarını helal etsinler; benim kimseye kırgınlığım dargınlığım yok. Burada ticaretini sorunsuz yapmaya çalışıp emek veren, zaman ayıran; bir şekilde ekmek parasını çıkarmaya çalışan herkese saygım var. O yüzden bu teşekkürüm bu yazıyı okuyan herkese. Bu kadar kısa sürede bu kadar güzel işler yapabilmem de sizler sayesindedir, her zaman kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye, elimden gelenin çok daha fazlasını yapmaya çalışacağıma asla şüpheniz olmasın,
Şöyle büyük harflerle son kez bu platformdaki HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM, hepinize, hepimize hayırlı kazançlar olsun inşAllah (:
Hayırlı geceler..