Kısa süre önce başkasından görüp üstüne araştırma yaptığım konu. Özet geçeyim sana. backlinklerini analiz ederek domaini al. 1- Kendi kategorinde yani yönlendirme yapacağın kategoride bir description ve title - keyword ile temanı yükle. Özgün makale girişlerini yap. 2- değerleri düşük, adu-lt vb olumsuz refere olan linkleri dosya hazırla reddet search'ten. 3- chek et tf değerini not al. 4 - minimum 6 ay içerik girişlerini devam ettir. 6 aydan sonra tf değeriinde artış olmuşsa yönlendirmeni yap. 6 aydan sonra tf değieri kıpırdamadıysa bir sre daha içerik girişine devam etmen iyi olur. Son olarak yönlendirmeni yap bu şekilde max. verimi alacaksın. Domaini hemen alıp yönlendirmenin denemelerini 4 kategoride denedim işe yaramıyor. benim tavsiyem 4. maddeye kadar ok. Ondan sonra yaşayan organik paravanlarını üretmişken özellikle header ve sidebar alanından link çıkarak değerlendirmek. daha maliyetli ancak daha sağlıklı verim elde ediliyo. Yorucu üstelik ama googleden verim almak için emek vermeden bir yerlere varmış hiç kimseyi görmedim. Ayrıca harikasın. Ben böyle sorular böyle konulara faydalı cevaplar hatta alakalı geniş cevaplar olduğu zaman forumun amacına ulaştığına inanıyorum. Son olarak paravan olarak kullanacağın sitenin verimli olması için türkiyede kullanılmış bir site olmasında fayda var. yabancı backlinki fazla olan sitelerden büyük faydalar görmedim hiç. Tek nefeste ve uykulu yazdım anlamsız kelime varsa kusura bakma.