buddy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sekmeler açıkken diğer taraftan photoshop gibi programlar da rahat şekilde çalıştırır mı? Deneyiminiz oldu mu adobe uygumalarında?

Bir de ısınma durumu en çok nerede oluyor. Benim şuan kullandığım macbook air de bile ısınma problemi var. 5 10 sekme açıkken özellikle haber siteleri vs açıken f1 tuşlarının olduğu metal kısımlara dokunduğumda sıcaklık rahatsız edebiliyor bazen. Ortalama 60 70 derecelerde gösteriyor uygulamada. Lazer ısı ölçerle baktığımda ise 45 dereceleri gösteriyor metal yüzey.. Sizin sıcaklığı ölçme şansınız varmı? Eğer macbookdan bu konuda daha iyi ise pazartesi almayı düşünüyorum.
Isıyı ölçme şansım malesef olmadı ama eski hair t5 model leptobuma göre hiç ısınma problemi yaşamadım ki bunu kesinlikle fonksiyon tuşları kismindan hissetmedim ama fan kismina elini sürer ısıyı ararsan buluyorsun derecesini bilmiyorum ama disinde hissetmiyorsun öyle soyleyeyim metal kasa olması bi arti bu yönde. Yine en yoğun kullanım şeklim şu şekilde oldu iki tane WhatsApp 1 discord 2bm hesbani kullandığım ve bunlari kullanirken opera firefox choreme ve edge tarayıcı açık yine bir taraftan ürün düzenlemeleri yapiyordum. Bu şekilde. Photoshop normaldede kullanmadığım için bir yorum yapamicam. Ama şarj süresi ve benim ihtiyacıma uygun hızı beni çok fazla tatmin etti