awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ellerinize sağlık öncelikle. Biraz inceledim ve birkaç tavsiyem olacak.
  • Kullanıcı çıktıyı ister array, isterse de object olarak alabilmeli, bunun tercihini kullanıcıya bırakmak gerekli.
  • $where değerini get_table fonksiyonuna paslamak yerine şu şekilde yapsak daha iyi olmaz mı: $this->select('*')->where('id = 5')->get_results() Mesela buna benzer bir syntax Codeigniter 3'te kullanılıyor, oradaki mantığı incelemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam bir çok yeri değiştirdim bu söylediklerinizide dikkate alacağim obje olarak ciktj vermem diziye gore daha hizli yazilmasindan ve daha guzel bir goruntu sunmasindan dolayi ana haklisiniz tercihi kullaniciya birakmak lazim acaba bunu beraber gelistirsk ve githubda yayinlasak olur mu bu db yonetimine uygun birde uyelik yonetim sistemi hazirliyorum wp nin is logged in is admin user meta vs vs sistemine benzer ama bu mysql de ki sistemi cok bilmiyorum nereye gore varchar neye gore varchar degeri birde inceledigimde wp nin user meta sisteminde value haric benzersiz verilmis ama onlar hep ayni oluyo yani anlayamadim pek. Yani bunlari yapip paylasabilir miyiz zamaniniz var ise. Birde guvenlik ve performans acisindan onerinz nedir.