tekrar teşekkür ederim, bir kaç sorum daha olacak hazır başlamışken bitirmek istiyorum
şuanda kurulum yapıyorum ancak kitle oluştururken yazınızda dediğiniz kural kısmını ve "bir sayfayı ziyaret edenler" kısmını bulamadım,
kuraldan kastınız koşul kısmı mıdır? dizin kısmı mıdır ?
eğer orası ise orada açılış ekranı var karşısında site de reklam verdiğimiz url ler çıkıyor oradan veya veya diyerek tüm linkleri mi seçeceğiz
yoksa şununla başlar diyerek sadece ana sayfayı eklesek yeterli olur mu
bir de yukarıda trafik kaynakları bölümünden - aracı "cpc" - kaynak "google" ı seçmeli miyiz.
üyelik süresi ile ilgilide birşey soracağım diyelim ki 60 günü seçtim 60 gün boyunca o kişilere gözükmeyecek 61 gün tekrar görecekler ve yine tıkladılar bi 60 gün daha göremeyecekler doğru mudur ?
aslında bu olay bir video ile yazınıza ekleseniz süper olurdu
Bir sayfayı ziyaret etmesi koşulunda "içerir" diyerek kök domain adını yazmanız yeterli olacaktır. Birden fazla domain kullanıyorsanız "veya" diyerek hepsini aynı listede toplayabilirsiniz(etiketi her domaine yerleştirmeniz gerekir). Yada her site için ayrı listede oluşturabilirsiniz seçim sizin. Üyelik süresi bahsettiğiniz gibi. Bir video çekelim bir kaç gün içinde. Bu arada etiketi yerleştirdikten sonra Google etiket yöneticisi eklentisini Chrome veya yeni Microsoft Edge üzerine kurarak test edebilirsiniz. Ayrıca ilk hitler geldikten sonrada 24 saat içerisinde kitleler sayfasında oluşturduğunuz listelerin ortalama üye sayısını görebilirsiniz.