tekrar teşekkür ederim, bir kaç sorum daha olacak hazır başlamışken bitirmek istiyorum

şuanda kurulum yapıyorum ancak kitle oluştururken yazınızda dediğiniz kural kısmını ve "bir sayfayı ziyaret edenler" kısmını bulamadım,
kuraldan kastınız koşul kısmı mıdır? dizin kısmı mıdır ?
eğer orası ise orada açılış ekranı var karşısında site de reklam verdiğimiz url ler çıkıyor oradan veya veya diyerek tüm linkleri mi seçeceğiz
yoksa şununla başlar diyerek sadece ana sayfayı eklesek yeterli olur mu
bir de yukarıda trafik kaynakları bölümünden - aracı "cpc" - kaynak "google" ı seçmeli miyiz.

üyelik süresi ile ilgilide birşey soracağım diyelim ki 60 günü seçtim 60 gün boyunca o kişilere gözükmeyecek 61 gün tekrar görecekler ve yine tıkladılar bi 60 gün daha göremeyecekler doğru mudur ?

aslında bu olay bir video ile yazınıza ekleseniz süper olurdu

Ayzeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Analytics değilde ads etiketi kullanarak hedef kitle oluşturursanız sadece reklamdan gelen ziyaretçileriniz listede tutulacaktır.

+ Organik sonuçlardan zaten size ulaşabilen kitleye de reklamı göstermemek ads trafiğinin yeterli olduğu senaryolarda faydalı olabilir.

Trafik yeterli olduğunda yani günlük bütçeniz tamamen harcanabiliyor olduğunda reklamı sürekli olarak yeni müşterilere göstermek dönüşümü artırıcaktır.

Bu yüzden organik sonuçlarda ilk sırada olduğunuz kelime(varsa) bunları adste devre dışı bırakarak dönüşümü izlemeyi bile test etmelisiniz.