inceledim başlangıç için iyi gayet güzel
şöyle geliştirebilirsin
__contrust ile pdoya bağlanıp__destruct ile bağlantıyı kapatabilirsin
ve challenge olarak şunları yapabilirsin :d
$db->select('id')->from('users')->where('id',1)->getOne();
(select default *)
$db->from('users')->where(['id',1,'<>')->getOne();
$db->from('users')->where('status',1)->where(''rank",3)->getAll();
$result = $db->from('users')->insert($params);
bla bla
infinite queue ile uğraşmak baya keyifli bence kolay gelsin :d
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim söyleminiz üzerine yapıcı ve yıkıcılar diye geçen fonksiyonlar hakkında araştırma yapmaya başladım. Bunun dışında genel olarak php pdo içinde kullanılan fonksiyonlara ve sorgulara bakmaktayım. Lakin genel olarak işlerimi for foreach gibi döngüler ile görüyorum şuanlık

lakin bunların şuanlık işimi gördüğünü biliyorum ve yetiyor ama doğrusu olduğunu düşünmüyorum kısa yolu vardır diziye foreach ile açmak yerine array_keys vb kullanmak gibi lakin çok bilmiyorum. Onun dışında ben bağlantıyı yapıp close ile kapatıyorum yani sayfa yükleniminin sonunda peki her sorgu için bağlantıyı açsam sorgu bittikten sonra bağlantıyı kapatsam ne olur performans açısından birde güvenlik yani sql injection gibi olaylardan kaçınmak için nelere dikkat etmem gerekiyor yerine göre query ve prepare kullanımı dışında başka olaylarda vardır diye düşünüyorum. Birde bazı sql sorgularında "`" şu değişik tek tırnak kullanılıyor ve onun yerine ' bu düzgün tırnak kullanınca çalışmıyor bunun anlamı nedir acaba.