Arkadaşlar selam uzun süredir front-end olarak kendimi geliştiriyorum. Ama bunun yanında html temaları wp'ye entegre etmek istedim böylelikle php öğrenmeye başladım en temel php yi biliyordum if sorgusu döngüler klasik değişken basit fonksiyonlar vb vb ama sıfırdan php öğrenmek için denme yanılmalar yapmaya başladım ilk olarak araştırmalar ile ve kendi kafamda kurduklarım ile bir veritabanı yönetim class'ı oluşturdum bu class'ın içinde tablo oluşturma, tablo silme, tabloda ki tüm veriyi çekme, tabloda ki tek satırı çekme, tabloda ki belirli bir kolondaki verileri çekme, tabloda satır güncelleme ve tabloda satır silme özellikleri var ve birde ekleme tabi ki birde satır sayısı alma işlemi varmış. Bağlanma ve bağlantıyı kesme dışında. Şimdi sql sorgularını falan çok bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum ama mesela kullanıcıdan veri alırken prepare bind ve execute kullanmamız gerekiyormuş. Bende bulduğum bilgilere göre bu class'ı oluşturdum çalışma konusunda sıkıntı yok her şey tamamen çalışıyor. Lakin ne kadar sağlıklı veya ne kadar güvenlikli yaptım bunlar hakkında bu işte cidden iyi seviyede olanlar karar verebilir diye düşünüyorum. Ve istiyorum ki bu class'ı inceleyin ve burası böyle olabilir daha iyi olabilir şöyle yapalım gibi yorumlar istiyorum hatta isteyen olursa bu class'ı geliştirip githubda yayınlayalım.

@awoken; Hocam bu işlerde baya iyi olduğunuzu düşünerekten etiketliyorum sizi. Aşağıdan inceleyip yorumlarınızı belirtirseniz çok memnun olurum.

https://www.halilbeycan.com/bcdb-class.rar