s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben pinterest işine ilk girdiğimde millet paraları cukkalarken 8 ay full içeri girdim, sunucu masrafıydı, hesap masrafıydı , boşa giden zamandı vs vs baya zararı girdim bırakın para kazanmayı. Bezozdan 10bin hesap aldım hepsine sistem kurdum bu 8 ayda, boşa giden parayı hesap etmeyi çalışın. Ama sonra edindiğim tecrübeler sayesinde şimdi millet pinterest bitti derken ben paraları cukkalamaya başladım pinterestten. Son 3 aydır kazançlarım sürekli yukarı doğru ivme içinde. Zararımı çoktan çıkarttım, kara geçmeye başladım artık

Bi sektör bitti diyorlarsa o sektöre girin arkadaşlar. Tam para kazanma sırasıdır. Eğitim setlerine umut bağlayanlar, yani amatörler bıraktı çünkü .Şanslıysanız 6-7 ay para kazanmayı unutun, boşa giden hesapları, sunucu masraflarını da zarardan saymayın. En sonunda karlı çıkan siz olcaksınız.
Açıkçası sizin yazdığınız gibi yazılan yorumları görüyorum. Heves ediyorum. Başlıyorum ama bilgim anca eğitim setlerindeki videoları anlamaya yetiyor. Kendi kendime öğreneyim desem 1 yıl geçer. Zaten 1 yıla pinterest biter. En iyi hiç başlamamak