brkctk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulamıyor değil hocam 😊 bir web sitesinde aradığın kriter ya da keyword kaç kez tekrar ediyorsa hepsini sayıyor ayrı ayrı ancak onları tek bir sonuç olarak karşına çıkarıyor indexlemede
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bulamıyor o kadar sonuç ama şekil yapıyor. Hocam bütün sırrı bozdun ya şuan yıllardır saklıyorlardı 😊
Skeptical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi sitenizde benzer bir konu varsa bile Google bu konulardan sadece bir tanesini ekleyip diğer benzerlerini hariç bırakabilir. Bu yüzden kendi siteniz için bile tüm sıralama sonuçlarını listeleyememeniz mümkün. Tabi bu hariç bırakma sonsuza dek sürmez. Sıralamaya aldığı konuya bir şey olması halinde (örnek ulaşılamaması ya da silinmesi gibi) yerine hariç bıraktığı diğer benzer konulardan birini alır. Google bu ve buna benzer şeyleri kullanıcısına en iyi hizmeti sunmak için yapar.
AmmoByte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aslinda problem degil google'in limitleri ile baglantili. Arama kalitenizi filtreler ile arttirabilirsiniz. Listelenen sorgu sonuclari google bellegine alinan sonuclarin kayit sayisini karsiniza getirmekte. Seo - Reklam calismalarini surdurmeyen ve guncelligini yitirmis sonuclar limit altinda birakilip aramalarda pasif hale gelmekte.

Bu link yardimci olacaktir.
https://support.google.com/websearch.../9603785?hl=en
Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim tek tek teşekkür etmek yerine bu şekilde en mantıklısı geldi çok sağolun varolun bilmediğim birşey gördüm ammobyte hocam sayesinde ve mantığını anladım diğer 3 arkadaş sayesinde yani bu bilgi benim için gayet yeterli oldu en azından kafamdaki soru işaretinden kurtuldum