Dinî yayınları olan bir YouTube kanalım var. Kanal şu anda 40.000'e doğru gidiyor. Ancak ben kanalı daha çok kişiye ulaştırmak istiyorum. Misal, bu sene 100.000'i görmek istiyorum. Bunun klasik yollarını biliyorum tabii ama bu kanal ilmî olarak ağır bir kanal. Yani şöyle ki; gidip sağda solda yorum yapıp davet etmek falan kanalı hafifletir. Aklıma en çok yatan reklam çıkmak. Ancak video reklamlarda hedeflemeler konusunda falan zayıfım. Hedef kitlem "Kâbenin üzerinde peri görünmüş" veya "eli kolu olmayan adam nasıl da namaz kılıyor" gibi şeylerin sunulduğu kitle değil, daha çok dini açıdan kendini geliştirmeye yönelik arayışları olanlar hedef kitle. Kısacası dini sosyal medyaya malzeme yapan bir kanaldan bahsetmiyorum. Bu açıdan işimin biraz zor olduğunu düşünüyorum. Üç grup videom var, bir gruptakiler 2-5dk arası. Diğer gruptakiler 20-45dk arası. Bir diğer grup video ise 45-90dk arası.

Kanalın tamamı özgün kendi prodüksiyonumuz. Şu anda 1.500 civarı video yüklü, haftada 15-30 arası yeni video, her biri kendi gün ve saatinde yükleniyor. Fikirlerinizi ve profesyonel destek vermek isteyenler varsa; ben yardım ederim ama bunun karşılığını alırım diyenler varsa nasıl çalışmalar yaptığını dinlemek isterim.

Kanal yaşı 17 ay
İzlenme 3m+
Ortalama izlenme 6dk
Coğrafi 112 ülke