Merhabalar, android studio ile ilgili reskin işlemleriniz sağlanır. Özellikle codecanyon gibi marketlerden satın aldığınız uygulama veya oyunlarınızı uygun fiyattan reskinleyebiliyorum.
Vereceğim hizmetler;
- Uygulama/Oyun Adı Değişikliği
- Uygulama/Oyun Paket Adı Değişikliği
- Uygulama/Oyun Google/Facebook Giriş Bağlantısı (uygulama/oyunda özellik varsa)
- Uygulama/Oyun One Signal Bildirim Özelliği (Kullanıcılara bildirim yollayabilmenizi sağlar.)
- Uygulama/Oyun Firebase Bağlantısı.
- Uygulama/Oyun Görsellerinin Değiştirilmesi. (Görsellerinizin hazır olması gerekmektedir.)
- Uygulama/Oyun Play Store Consol Hesabınıza Yüklenmesi
- ve daha fazlası.
r10 üzerinden pm atabilir veya konu altından pm isteyebilirsiniz. Forum dışı iletişim için 0552 950 27 32 whatsappden ulaşabilirsiniz.
Uygulama Reskin yaptırıldı çok ilgili ve alakalı bir arkadaş tşk ederim
Arkadaşla konuşup oyun için reskin işi verildi işe hemen başlayıp, gerekli bilgilendirmeleri yapıp işi hızlıca teslim etti gerçekten işinde iyi
Reskin hizmeti alındı, kaliteli arkadaş.
reskin hizmeti alındı başarılı bir çalışma oldu
Gerçekten işini hakkıyla yapan ilgili ve anlayışlı birisi
Verdiğimiz işi hızlı bir şekilde teslim etti. Herşey için çok teşekkür ederim.
kendisi gayet ilgili birisi, başarılar
Makul fiyat ve aşırı işiyle ilgileniyor. Kendisine verdiği destek için teşekkür ediyorum. Hiç çekinmeden çalışabilirsiniz
reskin hizmeti alındı işinde başarılı ve hızlı teşekkür ediyorum.
reskin işlemi yapıldı, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz, teşekkürler
Isini cok iyi yapan anlayisli bir arkadas. Herkese tavsiye ederim
Oyun reskin yaptırdım, başarılı ve ilgili bir arkadaş A+
++++ çok ilgili çok bilgili iş yaptırıldı tavsiye ederim.
cok sagolsun dün 2 oyun aldım cok yardımcı oldu
Reskin hizmeti alındı hızlı & ilgili teşekkürler.
Mükkemel bir uygulama satın aldım ve reskin işlemi yaptırdım çok iyi ve anlayışlı hemde fiyatlar çok uygun herkese tavsiye ederim
Oyunu aldım, ilgili ve güvenilir arkadaş. Teşekkürler (:
Android uygulama ve reskin hizmeti alınmıştır. İşinde gayet başarılı ve alakadar. Ekstradan uygulamanın yayımlanmasında da destek olmuştur teşekkürler hayırlı satışlar.