Bugün çok ilginç bir şey başımıza geldi, sevgilimin Psikoloji stajı var 70 iş günlük Kadıköy civarında rehabilitasyon merkezlerine, psikolojik danışmanlık veren kurumlara cv bıraktık.
2-3 adet kurum denk geldi, hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm, staja almak için 3000-3500 TL arası ücret talep ediyorlar

Ücretsiz olarak staj yapmaya zaten okey, kimsenin bundan beklentisi yok ama üstüne 1.5 asgari ücret istemek nedir?

Ben de makine mühendisliği stajlarımı yaptım 2-3 yıl kadar önce kimse bana böyle bir şey demedi, 4 üzerinden 3.5 ortalamalı öğrenci üstelik, fakülte derecesiyle mezun olucak staj sonrası öyle boş insanda değil yani.

Cidden kurumlar stajerlerden para isteyecek kadar düşmüş şaşırdım.

Kadıköy tarafında Psikoloji stajı konusunda ayrıca yardımcı olabilecek varsa pm atarsa çok mutlu olurum, öyle içimi dökeyim dedim.