Açıklamanızda %10 ya da %100 düşüş olabilir açıklaması yazılmış hocam. 3-4 kere alıp pişman oldum ben sizin gibi sitelerden

10 saatlik takipçileriniz size kalsın. WhatsApp destek ekibiniz ''Dünya üzerinde bot servise düşüş garantisi vereni bulursanız bize de söyleyin biz de alalım'' böyle bir mesaj yazdı bana merak etmeyin arıyorum hala

Bulursam dönüş yapacağım..
Konuyu takip edenler için söylüyorum %10 düşüşte olabilir %100 düşüşte olabilir yazıyorsa açıklamasında kesinlikle o servisi kullanmayın. Çünkü düşüş %10 değil %100 oluyor ve size açıklama da bunun söylendiği bilgisi cevabı veriliyor paranızı heba etmeyin.
Sisteme üye olmadan, bir kere dahi sipariş geçmeden; piyasada karşılaştığınız sorunlarla suçu bize yıkar gibi karalama yapmanız çok yanlış.
Ve yine belirtiyoruz ki “BOT” servisler de sosyal platformlar kaynaklı yaşanan düşüşler de garanti verilmemektedir. Buna rağmen iade sistemimiz olduğu halde “%25 den fazla olursa ücret iadesi yapılıyor” diye yazdınız. Biz de%25 değil %100 düşüşe dahi ücret iadesi bulunuyor.
Genel olarak lütfen başka ufak yerlerle yaşadığınız sorunların suçlusu bizmişiz gibi burada sorunları bize yıkmayınız.