Hocam son 3 konunuz nasıl bi insan olduğunuzu gösteriyor zaten. Forumda böyle insanların olması gerçekten mutluluk verici.
Ben öğrenciyim. Kendi geçimimi sağlıyorum. 2 Ay önce bi hırsızlık mevzusu yaşadım. O ay maddi durumum baya kötüydü. Kira gibi şeyleri ödeyemeyecek, eve doğru düzgün bi şey alamayacak duruma gelmiştim. Şuan durumlarımı düzelttim sayılır. Bi kere yokluk mevzusunu yaşayınca gerçekten insan daha net anlıyor bazı şeyleri...
Ben kendi çevremdeki insanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Ama olurda benimki gibi bir durum yaşayan tanıdığınız bildiğiniz biri olursa benimle iletişime geçebilirsiniz. Elimden geldiğince yardım yapmaya çalışırım.
Merhaba, arkadaşın konusunu kesmiş gibi olmayalım da yanıtsız bırakmayım sizin cevabınızı da
Çevremde böyle insanlar pek yok açıkçası, hiç olmuyor diyebilirim. Ama forumda mutlaka yardıma ihtiyacı olan çok arkadaşımız benimle iletişime geçiyor.
Bebeğine mama alamayan, bebeği aç kalan birçok kişi hep iletişim kuruyor. Belki konu açarsanız sizinle de iletişim kuracaklardır.