Mantıklı düşünelim.

Oyuna müdahale diyorsun. Takımın en yaratıcı ve topu ileriye taşıyabilen becerikli oyuncusu Belhanda. Kendi içerisinde sorunları var ama takımın şüphesiz en yeteneklisi. Çıkardığın an 65-70’den sonra kaç pozisyona girebildin?

Belhanda’yı çıkardın Soso’da çıkmak durumunda. İkisi birbirleri olmadan tam performans veremiyorlar.

Gelelim diğer kısıma. Ömer giriyor evet. Ömer’in manasız toplu koşuları ve dripling’i tercih edilebilmesi gayet doğal. Kim var ki yedekten oyuna dahil edebileceğin?

Falcao çıkarmaya çalışsan dünya yıldızı. Şu saatten sonra nereye satacaksın? Küstürüp tüm sezon adamı köşede mi bekleteceksin?

Yaa işte kardeşim bu ruhsuz Babel’ler oynayacağına genç çocuklar girsin oynasın rezil olalım. Biri Kerem kaç yaşında diğeri Ali Yavuz diğerleride ondan farksız. Bu çocukların fiziklerine baktınız mı? Karşı takımın fiziklerine baktınız mı? Ali Yavuz o noktada ayrı tutuyorum fakat bu oyuncuları böyle önemli maç ve dakika da oyuna sokmak hem onlara zarar hem de hocaya.

Hoca ile ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum. Hayatım deplasmanlarda geçiyor, neyin ne olduğunu az çok biliyorum. 3 yıldır beceriksiz yönetim hocayı zor durumda bırakıp hoca sezon sonu şampiyon olduğunda kendilerini çok güzel pazarlayıp bazı sözde taraftarlarımız da İmparator diye övünmesini biliyorlardı.

Sonuna kadar Fatih Terim, sonuna kadar da böyle.