Kullanılabilir ve ilgi çekici
Rekabetin hayli yüksek oldugu bir kelime ama Güzel alan adı
Kitaplarını tanıtmak isteyen yazarların,reklam yapmak isteyen kitabevlerinin ve okuyucuların buluşma noktası olabilir.
Hayırlısı olsun, sosyal sorumluluk projesi olara yada konsept bir eticatet sitesine gider diye düşünüyorum.
Çok çok iyi bir domain. Hele projelendirebilirsen harika olur... İnsanların birbirlerine kitap hediye ettikleri bir buluşturma platformu.
iyi bir sosyal yardım projesi olabilir.
Gayet başarılı ve akılda kalıcı hocam, dilerim projelendirirsiniz.
Projelendirilebilir, 2 grup arasında kitap alışverişi yaptırabilirsiniz. Bir grup talep eder(kitap ismi vererek) o kitaba sahip bir grup da talep sahibi ile iletişime geçer ve hediye eder veya tam tersi.
Başka senaryolar da geliştirilebilir tabi. 1001 kitap kullanıyorum mobil uygulama olarak, aynı platformu bu alan adına göre uydurursanız müthiş bir gelir elde edersiniz sadece mobil üzerinde.
Hayırlı olsun
+ Sosyal proje olarak kullanılabilir. Kütüphaneye ve kitaplara ihtiyacı olan okullara kitap yardımı yapılabilir. Ama bunun için her hangi bir kurumdan izin alınması yada başvurulması gerekiyor mu iyi araştırmak lazım.
Bende beğendim güzel bir domain.
Öncelikle değerli yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Çok ama çok güzel öneriler geliyor inşallah en faydalı şekilde projelendireceğim.